El Grup Cooperatiu TEB presenta una guia pràctica de Facebook fàcil de comprendre

Informàtic

El Grup Cooperatiu TEB presenta una guia pràctica de Facebook fàcil de comprendre

facebook icon twitter icon share icon

Colectic – Informàtic
Noia amb síndrome de Down fa servir un telèfon mòbil davant d'un monitor

La guia està adreçada sobretot a persones amb discapacitat intel·lectual

El Grup Cooperatiu TEB presenta una guia pràctica de Facebook fàcil de comprendre

Colectic – Informàtic

facebook icon twitter icon share icon

Resum: 

L’entitat, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual, persegueix amb aquest recurs l’objectiu de promoure el bon ús de la xarxa social.

El Grup Cooperatiu TEB treballa des dels principis i els valors cooperatius per aconseguir una vida inclusiva per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Està format per vuit cooperatives: Teb Vallès, TEB d’Habitatge, TEB Verd, TEB Solucions, TEB Bellvitge, TEB Gestió i una cooperativa de segon grau, el Taller Escola Barcelona.

La ‘Guia pràctica de Facebook’ mostra d’una manera molt didàctica i pas a pas com configurar i utilitzar la xarxa social Facebook per tenir una experiència més agradable i segura en el seu ús.

Tracta sobre aspectes com ara la configuració de les opcions de privacitat, les sol·licituds d’amistat, la personalització de la secció de notícies, l’edició del perfil i la biografia, o sobre com guardar les publicacions.

Aquesta guia forma part del cicle de formacions sobre mòbil i noves tecnologies TEBnològics, que s’adreça tant a persones amb discapacitat intel·lectual, com a treballadores del Centre Especial de Treball i usuaris i usuàries del Centre Ocupacional del Grup. TEBnològics explica com fer servir els ‘smartphones’ i les seves aplicacions més socials per millorar l’autonomia i la qualitat de vida de les persones, prenent també consciència dels seus riscos.

Etiquetes: 
xarxes socials i internet, acccessibiitat i tecnologia, aplicacions i programari, Facebook, discapacitat intel·lectual, Grup Cooperatiu TEB, Barcelonès, Vallès Occidental

RSS Assessorament Informatic

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Protected by WP Anti Spam