Es publica una guia d’aprenentatge servei i tecnologies digitals

Informàtic

Es publica una guia d’aprenentatge servei i tecnologies digitals

facebook icon twitter icon share icon

Colectic – Informàtic
Portada de la guia 'Aprenentatge servei i tecnologies digitals'

Aquesta guia va adreçada a educadors i educadores

Es publica una guia d’aprenentatge servei i tecnologies digitals

Colectic – Informàtic

facebook icon twitter icon share icon

Resum: 

La guia planteja com les tecnologies digitals poden facilitar el desenvolupament de projectes d’aprenentatge servei (ApS) i com millorar de les seves evidències.

‘Aprenentatge servei i tecnologies digitals’, que ha estat escrit per Anna Escofet i publicat pel Centre Promotor de l’ApS, presenta diferents tecnologies que posa a l’abast dels educadors i les educadores de projectes d’ApS.

Aquestes tecnologies s’agrupen en funció del propòsit pel qual es poden usar, com són la comunicació, la cerca d’informació, la creació de continguts i la col·laboració i la reflexió.

La guia posa l’èmfasi en el fet que eI més important en el moment de plantejar tecnologies digitals en projectes d’ApS és que la tecnologia sempre s’ha de posar al servei del projecte educatiu, per poder donar resposta als objectius i les necessitats dels participants i les participants, tant estudiants com persones destinatàries dels serveis. També ofereix exemples de projectes que introdueixen aquestes tecnologies.

D’altra banda, la publicació planteja com a repte important com es pot aplicar la tecnologia per promoure la conciència i el sentiment de comunitat. Gran part del seu potencial en projectes d’ApS radica en que les tecnologies digitals faciliten que infants i joves puguin experimentar en què consisteixen la solidaritat, la responsabilitat, el servei a altres persones i la satisfacció pels objectius aconseguits.

Si vols consultar ‘Aprenentatge servei i tecnologies digitals’ pots descarregar la guia.

Etiquetes: 
accessibilitat i tecnologia, disseny de projectes, treball en xarxa, participació ciutadana, aprenentatge servei, ApS

RSS Assessorament Informatic

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Protected by WP Anti Spam