La comissió de seguiment de ‘m4Social’ es reuneix a Fundesplai

Informàtic

La comissió de seguiment de 'm4Social' es reuneix a Fundesplai

facebook icon twitter icon share icon

Colectic – Informàtic
Foto de grup de representants d'entitats dins el 'm4Social'

m4Social vol accelerar la transformació digital de l’atenció a les persones

La comissió de seguiment de 'm4Social' es reuneix a Fundesplai

Colectic – Informàtic

facebook icon twitter icon share icon

Resum: 

Les persones que representen les entitats integrants d’aquest projecte que connecta l’acció social i el món tecnològic van fer previsió de l’últim trimestre de l’any.

La darrera reunió del curs de la comissió de seguiment de ‘m4Social’ va tenir lloc l’11 de juliol a la seu de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai). Després de l’acollida i les explicacions sobre l’entitat amfitriona, es van presentar algunes propostes formatives de cara a l’últim trimestre de l’any.

Entre aquestes propostes de formació hi ha un curs d’agents d’innovació adreçat a les federacions perquè puguin dinamitzar la innovació a les seves entitats. També hi ha un altre curs de gestió de dades pel tercer sector que contempla aspectes com la privacitat i la gestió de les dades amb les què treballen les entitats socials.

En la trobada es va fer també un recordatori sobre el fet que totes les entitats socials estan convidades a participar a l’enquesta ‘Radar d’innovació’. Estarà oberta durant els propers mesos i permetrà copsar l’estat de la innovació al Tercer Sector.

Per últim, es va parlar sobre el programa del VI Congrés de la Taula d’entitats del Tercer Sector que es farà els dies 20, 21 i 22 de novembre a La Farga de l’Hospitalet. Aquests esdeveniment inclourà un espai dedicat a la innovació tecnològica dins el tercer sector que acollirà debats, ponències i l’exposició d’aplicacions.

Etiquetes: 
accessibilitat i tecnologia, comunicació associativa, treball en xarxa, Innovació Social, m4Social

RSS Assessorament Informatic

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Protected by WP Anti Spam