‘Siguem realistes, programem l’impossible!’ serà el lema de la TecnoFESC 2018

Informàtic

'Siguem realistes, programem l'impossible!' serà el lema de la TecnoFESC 2018

facebook icon twitter icon share icon

Colectic
Taller a la TecnoFESC 2016

Aquesta serà la tercera edició de la TecnoFESC

'Siguem realistes, programem l'impossible!' serà el lema de la TecnoFESC 2018

Colectic

facebook icon twitter icon share icon

Resum: 

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya 2018 se centrarà en les sobiranies i tindrà lloc del 26 al 28 d’octubre, a Barcelona. Un any més, tornarà a oferir un espai especial a la tecnologia des de la perspectiva de l’economia social i solidària.

La TecnoFESC és l’espai dins la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) que aborda la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària. Des de l’organització de la fira han donat a conèixer el cartell de la TecnoFESC i el lema d’enguany: ‘Siguem realistes, programem l’impossible!’.

Per tercer any consecutiu, la TecnoFESC agruparà estands d’empreses i entitats i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. Enguany, també es realitzaran xerrades dins la programació general de la FESC, per reflexionar al voltant de les alternatives existents en l’àmbit de la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia.

La TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya, i organitzada per Andròmines, Colectic, Col·lectivaT, CoopDevs, eXo, Jamgo i Pangea. Compta també amb la participació d’altres entitats i empreses del món de la tecnologia i la informàtica.

La Fira d’Economia Solidària 2018 vol retre homenatge al ‘Maig francès‘, és a dir, a les mobilitzacions succeïdes a França en la primavera de 1968. En el 50è aniversari d’aquests fets, la FESC els recorda “perquè molts dels somnis d’aquella revolució són avui projectes, pràctiques i realitats concretes dins de l’àmbit de l’economia social i solidària”. D’aquí sorgeix el lema de la fira: ‘D’aquelles llambordes, aquestes alternatives’.

La imatge de la TecnoFESC segueix la mateixa línia estètica i gràfica de la FESC, que rercoda el ‘Maig francès’. Ha estat realitzada per la cooperativa L’Apòstrof, basada en un dels cartells que cridava a manifestar-se a l’època i a continuar lluitant.

Etiquetes: 
FESC, TecnoFESC, economia solidària, cooperativisme, sobirania tecnològica, Barcelonès

RSS Assessorament Informatic

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Protected by WP Anti Spam